Thursday, September 29, 2011

Jom tambah follower











Salam readers !!


yuhuuuu . . .teruja join segmen 'JOM TAMBAH FOLLOWER' . . mana taknya . . ni first time aku join segmen-segmen macam ni . .sebelum ni aku tak pernah join mana-mana segmen or contest pun . . so rase teruja nya sampai ke planet Zuhal . . apa-apa pun u'olls meh join segmen 'JOM TAMBAH FOLLOWER' **sila sebut ikut nada Mari mengaji bersama Ustaz Zamri . . kikiki :'P


Tarikh Tutup Jumaat ni 30/09/11 , pukul 3 petang . . weeeeeeee ^_____^





p/s : rugi tak join :)

12 comments:

  1. Salam berkunjung dari segmen Lulu Caldina. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 83 ye..

    Follow lah kembali kalau sudi.

    Ikhlas

    ~Gen2Merah~

    http://gen2merah.blogspot.com/2011/09/segmen-lulu-caldina-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
    nice blog..suke3 ! hehe..
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  3. salam :D dari segmen yang sama . Lulu Caldina :)
    berkunjung disini . follow sekali :D

    ReplyDelete
  4. kisah klasik azura singgah dr segmen lulu :)

    ReplyDelete
  5. salam mama dtg dr segmen Lulu n dah follow jom dtg blog mama kalau sudi follow mama yer...:)

    http://maszull.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  7. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  8. salam kenal...
    singgah & folo dr segmen LULU...:)

    ReplyDelete
  9. Hai... salam singgah blog dari segmen lulu pages... nice blog n i dah follow... hope u do the same to my blog...

    ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    tq dear...

    ReplyDelete
  10. marina jalan2 sini dari segmen lulu... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  11. Datang merangkak dari segmen lulu^^
    Sory lambat serbu.huhu=.=
    Salam kenal yea :D
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. salam semuaa . . maaf ye saya tak dapat nak reply satu persatu komen anda semua . .insyAllah kalau ada masa saya singgah & follow anda semua .. thanks a lot sudi singgah n follow :)

    lot of <3

    ReplyDelete

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)