Sunday, January 1, 2012

Myravea : Segmen Warna Pilihan Untuk Blogku









hoyeah hoyeah !! our princes Dinky Wink Myravea buat segmen laahh. . *kenyit sebelah mata . .
ok ni segmen kedua yang aku join . . yippi !!


Cik Myravea kite ni tanya apa warna pilihan blog korang dan nyatakanlah sebab kenapa . .



Jawapan aku??

ok. .hmmm .. hmm . .ok...hmmm..ok ..hmm...ok...hmmm




ehh . .berapa banyak ok hmm , ok hmm lah kan .. macam tak sure warna apa pulak .. haha

of course SOFT PINK dan BABY BLUE !!



yela . .sebab apa ?



sebab colours ni membuatkan aku rasa macam




dan nampak





hehe . .lagipun aku suka kombinasi warna PINK + BABY BLUE
sesuai dengan jiwa aku :D


kalau rasa nak join juga picit SINI atau klik pada header Myravea di atas ye :)))


4 comments:

  1. Thanks join segemn kali ini, anda diserbu!

    ReplyDelete
  2. terjah sini dari segmen yg sama! hepi blogging fren~ ^___^


    http://mizznana11.blogspot.com/2012/01/myravea-segmen-warna-pilihan-untuk.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama...

    ReplyDelete
  4. Woah , sama lah kite pun suka warna PINK n BLUE , sep sikit .. jyeahh :D

    ReplyDelete

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)