Thursday, May 3, 2012

A Picture Can Tell A Thousand Words

#interview kerja : position as marketing executive kat sebuah kolej swasta di Serdang, Selangor .. hoyeaahh, boleh makan cekedis kat Mines Wonderland !!


#tempat aku kerja sekarang . .iklan ni aku yang design . .still merangkak lagi dalam Microsoft Office Publisher . .heyy korang, ada promosi woo !! grab cepat .. visit my bos punye blog .. haha
aku yang design blog bos aku. .cantik? biasalah .. haha



#sagu delima yang aku buat untuk celebrate hari pekerja . .haha
actually try resepi yang ada dalam buku resepi yang baru aku beli =,=
hasilnya sangat sedap !! tahniah aqi . . :')



#rindu .. dapat gaji nanti nak belanja something sweet untuk si Dia yang muncit comel tu :3



#hadiah dari kakak tersayang !!! Dia permataku, buah hatiku dan sahabat palinggggg sejati ku di dunia dan akhirat .. sayang akak fillah !!
(buku agama,tuala pink,keychain pink yang sangaaaattt comel last but not least teh dari Cameron Highland perisa Blackcurrant. . *betul ke aku eja ni ? apa-apa jelaa .. * haha




p/s : update paling ter'simple abad ini sebab busy dengan kerja :3
p/s/s : gambar di ambil dengan menggunakan application Instagram :3

0 comments:

Post a Comment

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)