Friday, March 23, 2012

Bye Nokia, Hello Samsung Galaxy

Assalamualaikumm ..


Alhamdulillah . .Alhamdulillah syukurrrrrr . .

Alhamdulillah setelah sekian lama aku setia dengan Nokia apa entah nombor siri nya akhirnya aku bertukar juga kepada Samsung Galaxy . .terima kasih sangat-sangat dengan pemberian ayah aku, handphone baru ni kira macam hadiah aku tamat belajar laa . .hehe comel ayah aku nak ber'sweet-sweet gituh . .hikhik :')

mula-mula aku serba salah gilaaaaa nak pilih Samsung Galaxy W ni sebab harga die peehhhh . .vavavoom gituh . .then ayah aku pun just pakai Samsung Galaxy Y, macam lawan bos lah pulak kan . .tapi aku tak sangka ayah aku bagi aku grab handphone ni . . Alhamdulillah . .sebelum ni masa aku kat kampus ayah aku ada cakap nak belikan aku satu handphone baru sebab kesian kan aku .. makna taknya , bila ayah aku call aku je .. suara jauh macam beribu-ribu batu jauhnye . .bunyi handphone lama aku tu takyah cerita laah .. macam dalam mangkuk tandas . .

apalagi, aku survey gila-gila kat internet cari handphone yang power tapi harga berpatutan, ada dua pilihan aku satu Sony Ericsson xperia X10 dengan Samsung Galaxy W . .akhirnya dengan izin Allah , aku dapat Galaxy W .. Alhamdulillah .. suka sangat-sangat :)


Sony Ericsson Xperia X10 antara pilhan aku :')



kucing aku nak gak interprammmm . .muehehe



lepas aku pilih handphone ni baru ternampak Blackberry and murah sikit dari SGW.. makkk, kalau tau, aku grab BB tu awal-awal . .then aku cakap dengan ayah aku ..

me : 'alamak, BB lah abbu .. '
my daddy : 'takyah laah . .orang sekarang pakai touch2 je . .'
aku : ^__^ *ngeeee*



cuak gila tak jumpa keypad number . .hakhak
*payah gak pakai android =,=*



p/s : so far Alhamdulillah . . ^_____^









0 comments:

Post a Comment

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)