Wednesday, December 14, 2011

Sweet 20th dah kau yee [Entri bergambar]





Assalamualaikum !!

hohoi hoiiii . .kabare semua ? dua hari lepas hari aku sambut birthday aku yang ke duapuloh . .perasaan bercampur baur . . sedih, gumbira , teruja semuaa lah hado . .yang sedihnya sebab umur aku dah takde belas-belas lagi . .aku terasa diri aku begitu tua . . =,= yelah nanti enampuloh , tujohpulohempat, lapanpulohenam tahun . .semua main puloh-puloh . .no more belas-belas lagi . .kan ?

kalau tahun ni aku sambut birthday aku kat kampus .. kampus pun best jugak lah kan . .mana taknya dapat surprise dari Mr.F tengah ramai-ramai orang kat cafe dan dapat kek serta hadiah dari kakak tersayang . .**fuhh skema gile ayat aku

haa sebelum tu aku dah bukak besi kat gigi aku nihhh . .so aku bukan lagi budak besian yeayy !! tapi doktor gigi aku tuh suruh aku pakai plastik kat gigi aku nih . .sebab gigi aku masih belum kuat untuk menghadapi cabaran akan datang . .leceh betol =,=




**tangan gatal sebok dok printscreen dekstop lappy sebab tarikh die 12 Dec . .konon nak buat kenangan untuk cucu pada masa hadapan . .





Intel co-founder pun sama birthday dengan aku . .pun sebok tangan aku dok printscreen














Perfume Body Shop tu serius wangi dan lembutttt sangat bau dia , patung The Smurfs dannnn dalam kotak tu ada hadiah lagi . .tapi secret laa . .hehehe hadiah birthday ni semua dari Mr. F . .hehehe thank yoouuuu love :'D









ok coklat , buku ilmiah, kad comel ala-ala jet pejuang tentera jepun dannn kek pink comel tu hadiah dari kak mena. .kak mena ni ex-roomate aku dulu . .aku sangat sangat rapat dengan kak mena ni . .korang jangan nak coba coba kacau kak mena aku ni .. kalau tak siap korang aku bukak langkah silat cekak rambut . .


Alhamdulillah . .terima kasih jugak pada semua yang wish dan doa korang kat Facebook aku tu . .kawan-kawan dan sahabat-sahabat semua . .ada retis tau wish kat aku . .penulis Novel pemes pun ada wish kat aku . .main main kaww .. haha


tayang seket sebagai bukti pembelian . .heh



terima kasih terima kasih terima kasiiihhhh sangat sangat pada semua yang ucapkan selamat hari lahir beserta doa kalian untuk aku . .pada yang memberi hadiah pun jutaan terima kasih , terharu sangat sangat tauu . . :'D Alhamdulillah genap 20 tahun aku hidup dimuka bumi Allah ni . .makin dekat pula aku pada kematian . .aku cuma berazam agar dapat jadi khalifah yang baik dimuka bumi Allah ini , yang dapat beri manfaat kepada semua . .aku pun berharap dapat jadi anak yang solehah , pelajar yang ikhlas belajar kerana Allah, sahabat yang baik serta isteri yang taat pada suaminya (nampak benor nipunye ) . .hahahaha




p/s : selamat ulang tahun juga buat housemate ku . .

4 comments:

  1. hb aqi! :D welcome to the club . haha

    ReplyDelete
  2. Happy Belated ;)
    May Be Blessed :D

    ReplyDelete
  3. @fareha kamal

    thanks farehaaa !! hahaha tua daa kite T__T

    ReplyDelete
  4. @ibuemak

    ameen ameen ameen , thank you so much dear . .wink wink ^__^

    ReplyDelete

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)