Tuesday, July 26, 2011

Aku suka main BURUNG MARAH !!!!


wahh..segarnya badan and paling penting gigi aku lepas mandi..muahaha mana taknya, mandi punya lama..raserase nye laa..dalam hostel ni aku lah pembazir air paling terhebat . .

eh eh korang mesti penah dengar BURUNG MARAH betol tak ? bukan burung yang pepagi setiap kali hengkau bukak ajep tingkap marahmarah kau suruh bangun solat subuh tuuu . . ni burung lain laa...**haa..pikir bukanbukan lettewww...aiyyukkkk

ni burung yang buat engkau ketagih sampai kau terngiang2 bunyik nye..bak kata aku kat encik sayang aku . . apa kata kite wat ringtone nak ? and encik sayang aku nyanyi mengikut rentak ANGRY BIRD mnggunakan suaranya yang bapakkk tak boleh blaaaaaaa. . .. . muahahaha
**abang..ce nyanyi sikit lagu angry bird . .. nyiahahahaha








haa..angry bird . .sangat rugi kalau korang tak main game ni..aku sekarang dah ketagih lah pulak asyik main game ni ajepp..yelah, nak mampuskan babi hijo tu punyelah payah . . kadangkadang babi tu gelak kan aku dengan encik sayang aku bila tak dapat bunuh dia. . .sioootttt . . sape punye suara lah yang die guna untuk babi hijo nih . . aku ppppuuuihhhh sekali kang . . .muahahahaha

game ni ekceli game dari aplikasi iPhone . . apalagi, aku cuba main sampai tak hengat dunia la weehhh . . .aku main kat google chrome ajepp..yelah , aku takde iPhone macam korang teww..untunglaaaaaa ada iPhone . . .

aku main dah sampai stage ketiga game ke berapa entah . . dah nak habis da wehhh..tappiiiii
..segala babi yang aku dah bunuh tu hidup balik sebab aku terpaksa main stage pertama game pertama sebab aku clean up lappy aku guna CCleaner . . waaahhhh...segala macam history dalam browser aku hilang . . so apalagi..bermula lah balik pembunuhan babi yang mencuri telutelur burungburng aku yang baranbaran tuu...hahahha








p/s : dengar kata angry bird nak wat buku resepi dengan bahan makanannya berasaskan telur semuanya . . .agakagak aku orang first try masak guna resepi tu tak ???? muahahaaha nanti aku jadik baran macam angry bird aku nih . . .

0 comments:

Post a Comment

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)