Tuesday, April 5, 2011

Owh life as a student…

As’salam..hello guys !! eh eh korg,korg..korg dah ambil MUET da ? aku minggu depan ambil MUET..haiyakk..banyak penat…speaking pulak tuh..risau la inchik abg and kakak2 semua…macam mana nak skor bahagian speaking ek ? actually kan aku tak wat apa2 preparation pun tau…

bayangkan ek aku ada tasmiq Al-quran surah Yassin dengan ustaz..haa..masa aku menulis ni baru sangat lepas habis presentation..penat tau..actually aku sedih sangat dengan penggunaan bahasa melayu & BI aku..entahla..sejak habis sekolah..karangan aku jadi hampeh ! kenapa ek? hoho

lusa aku nak submit assingment aku pula..banyak krja kan ? dah la assignment aku tu tpksa rombak balek..salah buat..hurmm…

jap2…ada berapa lagi ek kerja yang aku kena selesaikan sebelum cuti sem…

  • 5/4/11 hafazan Al-Quran
  • 6/6/11 hantar assignment sales management…inchik abg ku amek speaking MUET   hehe
  • 11/4/11 MUET speaking test
  • 16/4/11 MUET writing,listening & reading test..
  • 26/4 – 5/5/11 final exam semester 4

banyak tak kerja aku kena selesaikan ? banyak kan ? penat sangat tau..pada hadek2 yang nak masuk U tu..akak kau doakan semoga kau berjaya & jadilah macam kakak kau yang rajin ni ek..busy aje sokmo..waduh2 tau la dok ganung..hehe

Last bot not least ..EN MOHD AMIN merangkap ayahkanda ku..SELAMAT HARI LAHIR KU UCAPKAN PADA MU..SEMOGA PANJANG UMUR ,MURAH REZEKI...kakak Red heart abbu..hehe

owh jap..pada inchik abg tersayang..wat elok2 tau MUET nt..jgn gatal2 tau..klu gatal2 kite cubit abg laju2..hehehehe Smile with tongue out

p/s : aku memang gila..nak exam pun tak study lagi…haiyakk!! Don't tell anyone smile

0 comments:

Post a Comment

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)