Saturday, April 9, 2011

Blogger & kucing ..meeeoooww

 

As’salam..hye.hye,hye…

sedihnye la hati..sebab tu aku ber’blog..blog2…kalau lah awk tau apa rasa hati saya ni…wah..blog jadi tempat aku meluahkan segala rasa sekarang..entah la..sejak kebelakangan ni rajin pula aku meng’ update blog..hoho

ok la..saje je na wat entry ringan2 kat cni…

tadi ada lah si cantek manis ni follow & jerit kat chatbox aku ni..try la nengok blog dye balik..olow3 comeynye…..pemilik dye pon cantek & die suke kucin’ juga rupanya… cik putri nama diberi…

hehehe aku ni peminat setia kucin’2 seluruh alam…aku & inchik abg aku memang sangat suka giler2 dengan kucin’…kalau aku jalan2 tetibe jumpa kucin,mesti aku akan kejar kucin’ tu &  belai2 bulu die..x kesah aku kucin’ kurap or kucin parsi pon..yang penting kucin….meow3…  Cat face

samalah dengan inchik abg aizul marcello ni…korang pun mesti dah kenal blogger pemes ni…die pun minat kucin gak..sampai kucin’ dye shakit,makan pon dye suapkan pakai sudu…olow3 romantiknyeee korang…jeles kucin2 I nengok you taoo…tapi abg aizul ni racist pada kucin’ kampung..ehehhehe agak2 kalau abg aizul jumpa kucin kampung abg wat apa ek ?? hehehhe

eh,eh,eh korang..betol ke apa yang orang2 tua cakap jangan tangkap gamba kucing nanti kucing tu sakit @ mati ??? ea k ? cikgu aku dulu pun pernah tanya kat aku camtu sebab aku bawa gambar kucing aku sebagai bahan ujian lisan tajuknya ‘Kucing’ ..actually aku xcye pon..tapi dengar kata ya sebab flash lampu camera tu kucing tak boleh kena..ehh?? eerrr…entah lahh…

 

so sape2 yang ada kenal blogger2 yang gile shayang kat kucin’ dye tu meh la kasi link blog dye…na blogwalking jap..hehehe meow3

 

 

p/s : tompok & mary…akak rindu korang kat umah laa….

0 comments:

Post a Comment

Mulut jangan laserr tauuu :'P

Thankkk youu :)